Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

5 redenen waarom een Kingaru matras het ultieme sint cadeau is

Pakjesavond komt eraan, maar heb jij eigenlijk al nagedacht over je verlanglijstje? Misschien zou je het liefst vragen om een goede nachtrust. Wat als wij je vertellen dat de Sint dit voor jou kan regelen? Het enige wat je hoeft te doen is het Kingaru matras op je verlanglijstje zetten.

Met een matras van Kingaru, 
Ben je ‘s morgens niet meer moe

Een matras cadeau doen of vragen is wellicht niet alledaags. Het is een dure aankoop, maar wel eentje waar je jaren mee kunt doen. Het is ook een aankoop waarvan je weet dat de ontvanger er iets aan heeft. Iedereen wil tenslotte graag fit aan de dag beginnen. Je kunt nu jezelf of een ander een goede nachtrust cadeau te doen voor Sinterklaas. We leggen je graag uit hoe dat werkt. Het matras van Kingaru is opgebouwd uit verschillende premium schuimlagen. Deze zorgen ervoor dat je comfortabel ligt en goed uitrust tijdens de nacht. Het kan zijn dat de Sint na het geven van een nieuw matras jouw huisje de komende tien jaar voorbij zal rijden, maar in die tijd kun je wel lekker slapen. Trouwens, je hebt dan ook geen stress meer omdat je niet weet wat je op je verlanglijstje moet zetten.

Op een matras met vijf lagen slapen
Zodat je morgen niet hoeft te gapen

Het Kingaru matras is 25 cm dik en bestaat uit een latex-feel laag, gevolgd door een laag premium traagschuim, koudschuim, steunschuim. Dit alles is verpakt in een hoes van luxe Belgisch textiel. Door deze samenstelling is het matras geschikt voor iedere slaaphouding en biedt het de perfecte ondersteuning voor ieder lichaamstype.

Gelukkig maar dat ons matras
Door bijna elke schoorsteen past

We verpakken het Kingaru matras heel compact, zodat het gemakkelijk vervoerd en bezorgd kan worden. We halen de lucht uit het matras door middel van compressie technologie, zodat het zo klein mogelijk wordt. Daarna verpakken we het in plastic met een Kingaru doos er omheen. Als je het pakje thuis open maakt, kun je het matras uit de verpakking halen. Het matras zuigt zich dan binnen enkele minuten weer vol met lucht en het neemt zijn eigen vorm weer aan.

Ben je op zoek naar een kleiner cadeau
Met ons kussen steel je ook de show

Naast het Kingaru matras verkopen wij ook hoofdkussens. Onze kussens zijn geschikt voor alle slaaphoudingen en ze bieden de perfecte steun aan je nek en wervelkolom. Met kussens van Kingaru kun je je bed compleet maken of je kunt iemand kennis laten maken met ons merk.

Sinterklaas durft deze uitgave wel te riskeren
Omdat je het matras 100 nachten gratis mag proberen

We beloven jou dat je met het Kingaru lekker zult slapen en uitgerust wakker zult worden. Deze belofte maken wij graag waar. Ben je na 100 nachten slapen op je nieuwe matras echt niet tevreden, dan kun je het matras alsnog retourneren en dan krijgt de Sint zijn geld terug.

 

In een wereld
van slapende merken zijn wij klaarwakker.

Het is onze missie om mensen te helpen om meer uit het leven te halen door ze een goede nachtrust te bieden op ’s werelds beste matras. Om mensen met een lach hun bed uit te laten stappen en de dag vol energie te leven. Daar doen we het voor. Vandaar dat het merk Kingaru volledig in het teken staat van ‘Recharge for life’: letterlijk het opladen voor het leven. Om vandaag met alle rust af te sluiten en morgen energiek opnieuw te beginnen.

Lees ons verhaal